15 Març | Taula d'Accessibilitat i Turisme Universal al B-Travel

15 Març | Taula d'Accessibilitat i Turisme Universal al B-Travel

Tenim el plaer d'anunciar la III Jornada de la Taula d'Accessibilitat i Turisme Universal, que se celebrarà en el marc del B-Travel, el proper 15 de març de 2024 a Barcelona.

Jornada: III Taula d'Accessibilitat i Turisme Universal al B-Travel

Estimats socis, i amics del sector del turisme i l'accessibilitat,

Tenim el plaer d'anunciar la III Jornada de la Taula d'Accessibilitat i Turisme Universal, que se celebrarà en el marc del B-Travel, el proper 15 de març de 2024 a Barcelona. Aquest esdeveniment reunirà destacats ponents del sector per compartir perspectives, experiències i reptes en aquest àmbit tan important.

Ponents Destacats:

  1. Isaac Padrós: Ambaixador de Fundació Eurofirms, Ambaixador de la Xarxa DDGI 2030, Membre de la Taula d’Ecoturisme de Catalunya, President de Multicapacitats, Associació de la Universitat de Girona.
  2. Julián Montero: Creador de l'empresa BCN Zero Límits.
  3. M. Josep Pujol: Fundadora i Directora General de Icària Iniciatives Socials. InOut Hostel – Vallvidrera.
  4. Carme Rubiò: Subdirectora general de Desenvolupament Turístic Territorial de la Direcció General de Turisme.
  5. Remei Gonzalez: Ajuntament Sant Mateu del Bages.
  6. Joan Anton Català: Divulgador científic, Màster en Astronomia i Astrofísica.

Presentació a Càrrec de Representants de:

  • FIRA
  • Acave
  • Associació Catalana de Professionals del Turisme (ACPT)

Detalls de l'Esdeveniment:

  • Data: 15 de març de 2024
  • Lloc: Sala Premsa P8, Fira Barcelona Montjuïc (B-Travel)

Programa: A mesura que es confirmen els darrers detalls, us anirem informant sobre el programa de la jornada. Esperem oferir-vos una experiència enriquidora amb presentacions inspiradores, sessions de debat i altres activitats que promouen el diàleg i la col·laboració entre els sectors del turisme i l'accessibilitat.

Per què participar: Aquestes jornades oferiran una oportunitat única per realitzar debats, compartir novetats, necessitats, idees, tendències i oportunitats sectorials amb la principal Associació de Professionals del Turisme a Catalunya, l'ACPT.

Us convidem a participar en aquesta jornada enriquidora que unirà els sectors del turisme i l'accessibilitat. Mantingueu-vos informats sobre les últimes novetats del programa. Esperem retrobar-nos amb vosaltres per compartir coneixements i establir noves col·laboracions.

Connectem professionals, connectem oportunitats,